6906576285 Ζάκυνθος, Ζακύνθου n0066826@gmail.com
hero image

 

 
 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΑΥΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, Υδραυλικός, Ζάκυνθος

Η επιχείρηση ΑΥΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, διαθέτοντας εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία μπορεί να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών. 

Εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες όπως υδραυλικές εργασίες, υδραυλικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις θέρμανσης, εγκαταστάσεις φυσικού αερίου και εγκαταστάσεις πυρόσβεσης και πυρασφάλειας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρου.

Τα πακέτα υπηρεσιών μας μπορούν να καλύψουν στο μέγιστο τις ανάγκες κάθε ιδιώτη και επαγγελματία που θα μας εμπιστευτεί. 

 
 
 
 
ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών μας.
 
 

KΑΛΟΡΙΦΕΡ
Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και τη συντήρηση καλοριφέρ σαν να είναι η δική μας εγκατάσταση, προσφέροντας γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ
Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας, παρέχουμε εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσίφωνων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα. 
 
 

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ
Η ανακαίνιση ενός μπάνιου είναι μια σημαντική επένδυση που αξίζει τον κόπο. Με την εξειδίκευσή μας σε αυτόν τον τομέα, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του μπάνιου σας με μεράκι, προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ
Αναλαμβάνουμε μερεμέτια και εργασίες οποιουδήποτε τύπου. Ανεξαρτήτως του τύπου της εργασίας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ακρίβεια και επαγγελματισμό. 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για άμεση εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε υδραυλική βλάβη στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο, επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε άμεσα στον χώρο σας.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6906576285
 
     
 
 

 

 
 
 
 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Από την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, έχουμε επιδιώξει να προσφέρουμε ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις θέρμανσης σε όλους τους πελάτες μας.

Η βασική μας αρχή είναι η προσήλωση στην εξυπηρέτηση των αναγκών σας, με γνώμονα την ταχύτητα και την ποιότητα.

Μέσα από την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ποιοτικές εγκαταστάσεις θέρμανσης σε ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε προηγείται από προσεκτική μελέτη, ώστε να εξασφαλίσουμε την ιδανική λύση για εσάς.