6906576285 Ζάκυνθος, Ζακύνθου n0066826@gmail.com
 
  ΑΥΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Υδραυλικός, Ζάκυνθος
 
 

Η επιχείρησή μας “Αυγέρης Νίκος” η οποία βρίσκεται στην Ζάκυνθο, είναι καθημερινά κοντά σας, αποσκοπώντας στην παροχή υψηλής ποιότητας υδραυλικών εργασιών και την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας. Με αξιοπιστία, επαγγελματισμό και αφοσίωση, στόχος μας είναι να λύνουμε κάθε πρόβλημα με απόλυτη επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η επιχείρηση ΑΥΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ, διαθέτοντας εξειδίκευση και μακροχρόνια εμπειρία μπορεί να παρέχει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
KΑΛΟΡΙΦΕΡ

KΑΛΟΡΙΦΕΡ

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και τη συντήρηση καλοριφέρ σαν να είναι η δική μας εγκατάσταση, προσφέροντας γρήγορες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΗΛΙΑΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Με την εμπειρία μας και την εξειδίκευσή μας, παρέχουμε εγκαταστάσεις ηλιακών θερμοσίφωνων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η ανακαίνιση ενός μπάνιου είναι μια σημαντική επένδυση που αξίζει τον κόπο. Με την εξειδίκευσή μας σε αυτόν τον τομέα, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του μπάνιου σας με μεράκι, προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ

Αναλαμβάνουμε μερεμέτια και εργασίες οποιουδήποτε τύπου. Ανεξαρτήτως του τύπου της εργασίας, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με ακρίβεια και επαγγελματισμό.